• Ans (55) Start-To-Act

  Succesvol solliciteren

  Ans is 55 jaar en managementassistente met ruim 25 jaar werkervaring. Door reorganisatie is zij boventallig geworden. Ans solliciteerde op dezelfde functies zonder het gewenste resultaat.

  Lees verder …

 • Een middelgroot bedrijf Start-To-Act

  Voetbal als metafoor

  De directeur van een middelgroot bedrijf wil een cultuuromslag bewerkstelligen binnen zijn bedrijf. Van een aanbodgerichte naar een meer resultaatgerichte cultuur.

  Lees verder …

 • Ben (43) Start-To-Act

  Verborgen talenten ontdekken

  Ben (43) werkt sinds het verlaten van de LTS in de bouw. Als hij door recessie en fysieke klachten werkloos raakt ziet hij geen mogelijkheden voor ander werk. Hij kent, net als zijn omgeving, alleen de wereld van de bouw.

  Lees verder …

Werkgevers

Start-To-Act voor vitale werknemers in een vitaal bedrijf

De markt is continu in beweging. Verandering leidt tot nieuwe kansen en mogelijkheden. Ook voor uw organisatie. Maar dat vergt veerkracht en beweging van uw medewerkers. Ortic helpt en houdt mensen aan het werk. Vitaliteit staat hierbij voorop.

Heeft u een medewerker die niet op zijn plek zit? Of niet lekker in zijn vel? Niet optimaal functioneert? Iemand die zich vaak ziek meldt? Of onzeker is door een reorganisatie? Is er onrust op de afdeling? Of wordt het Nieuwe Werken niet omarmd?

Deze signalen zet u met onze Start-To-Act-methode om in kansen. Zo begeleiden wij u en uw medewerkers tijdens verander-, loopbaan- en communicatieprocessen. Om te zorgen voor vitale medewerkers en (dus) een vitaal bedrijf. Voor resultaat waar u op korte én lange termijn van profiteert: betrokken en loyale werknemers, meer werkplezier, hogere productiviteit, minder ziekteverzuim en lagere kosten.

Passend aanbod
Elk bedrijf is anders, elke hulpvraag is uniek. Binnen de Start-To-Act-aanpak, maken we een programma-op-maat. Bestaande uit advies, training, coaching, teambuilding, assessment, outplacement of een combinatie hiervan. Altijd gericht op actie!

Start-To-Act als individuele loopbaanbegeleiding, bijvoorbeeld voor:
– Snelle re-integratie tweede spoor (outplacement)
– Voorkomen van bore-out
– Reductie van stress

Start-To-Act als teamtraining, bijvoorbeeld voor:
– effectieve communicatie binnen de groep
– Succesvolle introductie van Het Nieuwe Werken

Start-To-Act voor HR-managers, bijvoorbeeld voor:
– Grip op ziekteverzuim
– Meer betrokkenheid en loyaliteit